Djevojka koja je štence pobacala u rijeku se ispričala putem YouTubea?

djevojka, Pas, psi, rijeka, Pas, rijeka, psi, rijeka

Gotovi svi strani mediji navode kako djevojka priča hrvatski jezik te da je najvjerojatnije iz Hrvatske ili Bosne i Hercegovine.

Prema informacijama PETA-e, djevojke je psiće bacala u rijeku Vrbas u BiH. Po forumima se jučer pisalo kako se sve dogodilo u Bugojnu, a s obzirom na to da rijeka Vrbas protječe kroz Bugojno, moguće je da se zaista radi o pravoj lokaciji.

Pojavila se snimka isprike?

Otkada se snimka pojavila, ljubitelji životinja diljem svijeta udružili su se u osudama i pokušaju otkrivanja identiteta djevojke koja se brutalno ponijela prema štencima.

PETA je čak ponudila nagradu od dvije tisuće dolara za informacije koje bi dovele do sankcioniranja djevojke, dodaju kako uz pomoć 4chana imaju šest tragova koji bi mogli dovesti do otkrivanja identiteta. Također, pozivaju sve koji imaju informacije koje bi mogle dovesti do djevojke da se jave na mail [email protected].

U međuvremenu se na YouTubeu pojavila i snimka na kojoj se djevojka koja je navodno bacala štence ispričava. Iako identitet nije još utvrđen, ljubitelji životinja usredotočili su se na dvije djevojke do čijih su imena došli korisnici 4chana te nekih foruma. Na Facebooku se pojavila i grupa "Bring Katja Puschnik To Justice" nakon čega je snimka isprike osvanula na YouTubeu.

"Moje ime je Katja Puschnik i želim se ispričati zbog svog ponašanja. Štenci su pripadali mojoj baki i ona mi je rekla da ih se riješim jer su bili jako bolesni, a samo tri dana stari. Nisam zapravo znala što bih trebala učiniti pa sam ih bacila u rijeku jer nisam željela da pate. Jako mi je žao zbog toga", stoji u isprici čiju vjerodostojnost nismo mogli potvrditi.

Radi li se zaista o osobi s tim imenom i prezimenom sigurno će biti uskoro otkriveno.

izvor:index.hr