Djevojčica vidjela automobil i zaustavila se, njezin prijatelj podletio i poginuo

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
...se do znaka "stop". Vikala je svom prijateljima da stane, ali on nije mogao zakočiti - ispričao je za Blic Nenad C., otac djevojčice koja je bila na sanjkanju sa svojim prijateljem J. S. (7) kada je došlo do stravične nesreće i kada je dječak podletio pod kotače automobila.

Nenad kaže kako je njegova kći uspjela zakočiti kada je vidjela automobil, ali da je dječak u tom trenutku bio ispred nje.

Dječak i djevojčica su se prvo sanjkali na livadi pored njihove kuće, ali su odustali jer je snijeg bio dubok. Odlučili su prijeći u uličicu u kojoj živi J. S. (7) i spuštati se niz nju.

Nažalost, to je bilo kobno za dječaka koji je stradao kada je na saonicama izletio na ulicu Radikinski put pravo pod kotače automobila ford mondeo kojim je upravljao Ivica Đokić iz Niša.

- Kaže kako je upozorila J. S. riječima: "Pazi, auto!", ali on se nije mogao zaustaviti jer je bio ispred nje. I ona je u velikom šoku jer je bila tu dok je dječak bio ispod auta - priča duboko potresen otac djevojčice.

Dječak je poginuo u četvrtak kada se s prijateljicom sanjkao u okolici Niša i podletio pod kotače automobila te na mjestu događaja poginuo.

Rođak stradalog dječaka Nebojša Grozdanović kaže kako je dječaka tog prijepodneva djed doveo iz škole "Ivan Goran Kovačić" u naselju Nikola Tesla, gdje pohađa prvi razred.

- Samo što ga je djed doveo iz škole, on je uzeo saonice i iskrao se iz kuće kako bi se sanjkao. Inače su mu, zbog sigurnosti, roditelji sakrili saonice, ali ih je on našao. Sanjkao se na ulici sa školskom prijateljicom, ali je ona pala sa saonica te, srećom, ostala živa, samo su se saonice polomile kada su podletjele pod auto. Njegove saonice ostale su čitave, ali je on nastradao - priča Grozdanović.

Kako kaže, svim srcem se nadao kako će sin njegova sestrića ipak ostati živ kada je obavješten o nesreći. Roditelji dječaka Dalibor i Milena imaju i kćer, djevojčicu koja ide u 5. razred.

Ta tragedija potresla je cijelu Srbiju i regiju koja je prenijela tu vijest. Udruga pogrebnika Srbije, čije je sjedište u Nišu, odlučila je obitelji nastradalog dječaka donirati kompletnu pogrebnu opremu.

- Pogodila nas je tragedija koja se dogodila pa smo obitelji ponudili svu pomoć. Donirali smo kompletnu pogrebnu opremu kako bismo time obitelji u ovom teškom trenutku barem malo pomogli - kaže Ivan Stanisavljević, predsjednik ove Udruge.