Direktoru banke pokušali oteti Audi u kojem su bila djeca, on skočio na auto u pokretu da bi ih spasio

policija
... vlasništvo, kako nezvanično doznaje, generalnog direktora jedne banke, piše Dnevni avaz.

Naime, direktor banke parkirao se ispred hotela i, prema izjavama očevidaca, izašao iz auta da uzme nešto iz gepeka. Automobil, u kojem je bilo dvoje djece, je ostao upaljen.

U tom momentu, za sada nepoznati muškarac je sjeo za volan i pritisnuo gas pokušavši ukrasti auto. Direktor, znajući da su mu djeca unutra, skočio je na auto u pokretu.

Kradljivac je vozio nekoliko metara, a najvjerovatnije kada je spazio djecu, zaustavio je auto, te pobjegao u nepoznatom pravcu.

Vlasnik vozila je, pak, kako ga je kradljivac vozio na autu, prema riječima očevidaca, bio sav krvav, ali sretan da je spasio djecu.

- Najvjerojatnije da je vlasnika automobila neko pratio s namjerom da ukrade auto, te kada se ovaj parkirao, lopov je uletio u vozilo. Lopov ili više njih, vjerojatno, nisu znali da su djeca u autu - kazao je izvor dobro upućen u istragu.

O ovom slučaju obaviješteno je Tužiteljstvo Sarajevske županije i pripadnici MUP-a Sarajevske županije.

- Tužiteljstvo je obaviješteno, a policija poduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi se rasvijetlio ovaj slučaj- kazala je Azra Bavčić, glasnogovornica Tužiteljstva Sarajevske županije.