Četvero mrtvih u Istri: Ubio suprugu pa se objesio, nađeno još dvoje mrtvih

namještanje utakmica, silovanje, pljačka, tučnjava, prometna nesreća, droga, Sipa, krađa, napad, novinar, ubojstvo, Orašje, pucnjava, pucnjava, ranjavanje, Sarajevo, nk šibenik, pekara, krađa, Međugorje, glamoč, pokušaj ubojstva, prometna nesreća, kobilovača, samoubojstvo, opine, prometna nesreća, potpolje, Livno, kosturnica, maloljetnici, Tomislavgrad, prometna nesreća, MUP HBŽ, prometna nesreća, žepče, pogibija, Drniš, prometna nesreća, ubojstvo, profesorica, Zagreb, policijska uprava, Mostar, policija, zapaljeno vozilo, prometna nesreća, Čapljina, ubojstvo, samoubojstvo, Ljubuški, prekršaj, kazna, Imotski, svekrva, otrov, heroin, šverc, karlovac, Posušje, krađa, zlato, Buna, sudar, prometna nesreća, drvar, Kupres, MUP HBŽ, prometna nesreća, Sarajevo, Mostar, pljačka, provala, Mostar, prometna nesreća, prometna nesreća, Slavonija, ubojstvo, Zagreb, prometna nesreća, pogibija, Metković, prometna nesreća, prometna nesreća, stravično, Kutjevo, prometna nesreća, Zagreb, s
Pronađena su tijela muške i ženske osobe, a više informacija bit će poznato nakon očevida. Kako javlja Glas Istre, s djelatnicima policije očevid je provodio i županijski odvjetnik Edi Putigna.

Premda okolnosti smrti supružnika još nisu službeno potvrđene, prema neslužbenim informacijama žena je nađena mrtva u krevetu dok se 68-godišnjak objesio u stanu. S obzirom da su na tijelu žene pronađeni tragovi nasilja, pretpostavlja se da je muškarac najprije ubio ženu, a potom sebi oduzeo život.
Suzana Sokač, policijska službenica za odnose s javnošću u PU istarskoj, potvrdila je za Index kako je u tijeku očekivd.

"Mogu vam potvrditi da su sinoć u Poreču u naselju Mušalež pronađeni mrtvi supružnici, 67-godišnja žena i 68-godišnji muškarac. Pronađeni su u njihovom stanu. Više informacija bit će poznato tijekom dana, po završetku očevida", kazala nam je Sokač.

Glasnogovornica je potvrdila kasnije Hini da je policija dojavu zaprimila od susjeda koji su, zabrinuti da se u stanu nešto dogodilo, pozvali policiju pa su sinoć vatrogasci zajedno s djelatnicima policije nasilno ušli u stan i zatekli mrtve supružnike.

Tijela je preuzelo pogrebno poduzeće i odvezlo ih je u Pulu na odjel patologije pulske Opće bolnice, radi obdukcije.

Regional Express javlja kako su tijekom jučerašnjeg dana pronađene još dvije mrtve osobe na području Istre. U 17.03 sati u Labinu je nakon otvaranja stana od strane JVP-a Labin pronađeno mrtvo tijelo muške osobe, a u Žminju je, nešto kasnije, u 20.20 sati u selu Vadediji nakon otvaranja stana od strane JVP-a Rovinj pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe. U oba slučaja radi se o prirodnoj smrti starijih osoba.

Index.hr