Brutalno silovana djevojka stabilnije, uhićen počinitelj njen kolega student

silovanje, djed, monstrum, silovanje, silovanje, granični policajac, maloljetnica, Makarska, silovanje, silovanje, Split, razbojnik, oralni seks, silovanje, BIH, silovanje, strava, modriča, djevojčica, kupovina, Sarajevo, prodaja žene, prodaja djece, bijelo roblje, zlostavljanje, djevojčice, tučnjava, roditelji, prva bračna noć, zlostavljanje, seks prakticiranje, šokantno, otac, silovanje, prijatelj, brat
On je uhićen te sproveden u pritvor, a tijekom nedjelje će biti ispitan od strane suca istrage Županijskog suda koji će odlučiti o postojanju elemenata za određivanje istražnog zatvora. Za očekivati je kako će Državno odvjetništvo inzistirati na tome.

Prema informacijama iz bolnice, istraumatizirana djevojka je stabilnije, život joj je i dalje u opasnosti, ali je skinuta s respiratora na Odjelu jedinice intezivnog liječenja. Svijesti je došla u subotu ujutro, ali se ničega ne sjeća!

Osmero studenata Ekonomskog fakulteta u Splitu (pet mladića i tri djevojke) u petak je u Podstrani organiziralo roštilj, zabavu povodom oslobođenja generala iz Haaga. Ne zna se u kojem je trenutku zabava za R.Š. izmakla kontroli pa je 20-godišnjakinja nekoliko sati kasnije hitno prebačena u splitsku bolnicu. Beživotna, s brutalnim ozljedama vagine i crijeva.

Ostatak privedenih mladića je pušten nakon što je utvrđeno da nisu sudjelovali u zvjerskom činu.

dalmacijanews