Bolesno: Zatekao par u šumarku: Policajac silovao djevojku pendrekom!?

silovanje, policija, Beograd, pendrek, lažni policajci, pljačka, Banja luka, themladichi, Policijski dužnosnici, pendrek
Teške optužbe iznio je za E-novine muškarac čiji identitet nije otkriven. Ipak, on je detaljno opisao što se te noći navodno dogodilo u šumarku preko puta ulaza na festival, prenose srbijanski mediji.

- Ljubili smo se i spremali da vodimo ljubav. Psihopata u policijskoj uniformi nas je vidio kako se mazimo u mraku, prišunjao se, pomjerio joj gaćice i više puta gurnuo nešto hladno mojoj devojci između nogu. Prošlo je nekoliko sekundi dok je skontala da to nisam ja i tek tada je otvorila oči i ugledala policajca - tvrdi on.

Kako je naveo, policajca su primijetili tek pošto je nešto iznad njih šušnulo. Kada je shvatio da je otkriven, policajac je, navodno, pokušavajući ih otjera, počeo vikati: marš odatle!"

- Bio je srednje visine oko 175-180 cm, tamnoput, do tridesetak godina, u odori interventne policije. Počeo je ubrzano da se odmiče od mene - ispričao je mladić.

Naveo je i da su ga u sljedećem trenutku, kada su se malo pribrali, vidjeli kako ulazi u policijsku maricu, koja ga je čekala. On je naveo da je slučaj prijavljen nadležnima i da se očekuje epilog.

- Djevojka još uvijek ne može oporaviti od traume i šoka - dodao je on i poručio da policija lako može utvrditi ko je silovatelj, ukoliko to želi.

Iz Ureda za komunikaciju s medijima MUP Srbije jučer nije stigao odgovor na pitanje jesu li upoznati s događajem od prije nekoliko noći. Međutim, u Odjelu za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata je neslužbeno rečeno da taj slučaj nije prijavljen.

- Nama nije prijavljen taj događaj, niti bilo što slično - kratko je rekao izvor, prenose srbijanski mediji.