Bolesno: Policija ih traži već dva tjedna: Hrvat Mario F. (28) zaveo djevojčicu (11) iz Njemačke i nestao s njom

bjeg, nestanak, Njemačka
a Pawlowski iz njemačkog grada Leipziga nestala je prije više od dva tjedna. Njezina obitelj sumnja kako je pobjegla s dečkom, 28-godišnjim Mariom F., inače vozačem kamiona iz Hrvatske, piše njemački Bild.

Mario i Lisa upoznali su se prije 2,5 godine dok je on hodao s njezinom majkom. Djevojčica je živjela s parom sve dok majka nije izgubila skrbništvo nad njom zbog teške depresije. Jens Fritzsche (38), Lisin otac, ispričao je kako je krajem studenog prošle godine primijetio da se nešto čudno događa između njegove kćeri i Marija.

- Ubrzo sam shvatio da tu ima više od običnog prijateljstva. Činilo se kao da je Lisa zaljubljena u njega. No, smatrao sam da će ju ta djevojačka zaljubljenost proći s vremenom - rekao je očajni otac koji je odmah otišao na policiju.

Pri podizanju prijave pokazao je policiji i Marijevo pismo Lisi u kojem bez ustručavanja izjavljuje ljubav dok na zajedničkim fotografijama izgledaju vrlo prisno. - Ne mogu biti bez tebe. Vidim te u svakom kutku... Nedostaješ mi, mislim na tebe svake sekunde - stajalo je u Marijevu pismu.

Lisin je otac potragu proširio i na internet gdje traži bilo kakvu informaciju o kćeri. Objavio je i da Mario vozi stari crveni Citroën. - Siguran sam da je drži zatvorenu u nekom stanu. Zato ju još nitko nije vidio. Bojim se da bi joj mogao nauditi - strahuje otac.

Njemačka policija još uvijek nema nikakvih tragova gdje bi Lisa i Mario mogli biti, no pretpostavlja se kako je djevojčica s njime dobrovoljno.

izvor: jutarnji list