Big Mama seksom namamila bosance: Izudarali ih letvama i motkama, pa im oteli novac

Prostitucija
...koja je bila član skupine koja je pljačkala žrtve kod katoličkog groblja u Starom Baru mameći ih pružanjem seksulanih usluga.

Prvostupanjskom presudom Višeg sudu u Podgorici, Mira Jakovljević je osuđena zajedno sa Emirom Asanovićem (23) iz Starog Bara na po godinu i pol zatvora, dok su Barani Zoran Popović (28) i Robert Dreković osuđeni su na po tri godine. Svima je Apelacioni sud potvrdio presude.

Sud je utvrdio da su u noći između 29. i 30. lipnja prošle godine u Baru Mira Jakovljević dogovorila sa državljaninom BiH Feridom Abdulahovic da se sastanu u Starom Baru ispod katoličkog groblja kako bi mu pružila seksualne usluge. Abdulahovic je "reno 4" povezao njegov prijatelj Sead Osmanović, a Mira Jakovljević ih je tijekom puta navodila preko mobitela da dođu na dogovoreno, neosvijetljeni mjesto.

"Kada su se parkirali i krenuli izlaziti iz auta, Abdulahović je očekivao da se sastane s Mirom Jakovljević. U tom momentu su iz obližnje šume izašli optuženi Asanović, Popović i Dreković, vičući: "Policija, ruke na auto!" Motkom i letvama su ih udarali po glavi i tijelu, te oteli novac. Abdulahovic su oduzeli 30 eura, a od Osmanovića 10 eura i mobitel ", piše u optužnici.

blic