Avicii počinio samoubojstvo? Obitelj u pismu otkrila nove detalje njegove smrti

DJ AVICII, samoubojstvo
Slavni švedski DJ Avicii pronađen je mrtav prije tjedan dana, a službeni uzrok smrti još uvijek se ne zna.

Međutim, svjetski mediji pišu da je njegova obitelj u novoj izjavi za javnost dala naslutiti da je 28-godišnji glazbenik, pravim imenom Tim Bergling, počinio samoubojstvo, iako se to nigdje izrijekom ne navodi.

Pismo je napisano na švedskom, a švedski izvorni govornici kažu kako je u originalu još očitije što je obitelj htjela reći. Službene povrde da je riječ o samoubojstvu još uvijek nema.

"Naš voljeni Tim bio je krhka umjetnička duša koja je tragala za odgovorima na egzistencijalna pitanja. Bio je perfekcionist koji je stalno putovao i naporno radio što je kod njega izazvalo ekstreman stres. Kad je prestao ići na turneje želio je naći ravnotežu u životu, želio je biti sretan i baviti se onime što najviše voli - glazbom.

Mučio se s mislima o bitku, životu i sreći. Nije mogao dalje. Htio je naći mir.

Tim nije bio stvoren za ovu mašineriju u kojoj se našao, bio je osjećajan čovjek koji je volio svoje fanove, ali je zazirao od pozornosti.

Tim, zauvijek ćemo te voljet i zauvijek ćeš nam nedostajati. Čovjek koji si bio i tvoja glazba držat će uspomenu na tebe živom zauvijek", stoji u pismu koje su napisali Avicijevi roditelji, glumica Anki Liden i pjevač Tommy Korberg te brat, glumac Anton Korberg.