Auto ih pokosio, poginuli su na mjestu: Bili su najbolji prijatelji

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
... kraj Plandišta u Srbiji nakon što su se vraćali iz noćnog izlaska. U prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala tri automobila, još četiri mlade osobe zadobile su teže i lakše tjelesne ozlijede, no van su životne opasnosti.

Oko pola 4 ujutro prijatelji su se vraćali iz noćnog izlaska iz sela Margite s još dvije djevojke. Sjeli su u automobil i zaputili se kući, no pred ulazom u Plandište ponestalo im je benzina.

- Kako su vozili, tako su i ostali nasred puta. Pozvali su jednog prijatelja da dođe i donese im gorivo. Dok su ga čekali, iz sela je naišao još jedan prijatelj u Mercedesu. Parkirao je vozilo ispred njih i pokušao ih šlepati - izjavio je Goran Beronja, prijatelj obitelji Petrović koja nije htjela davati izjave.

"Svi su bili pod utjecajem alkohola, ali to nije pravi uzrok"

Kako priča Beronja, u trenutku kada je Vukašin iz prtljažnika vadio kanister za benzin, na njega je u punoj brzini naletio Renault. Presjekao mu je obje noge, a njegovo tijelo bacio na cestu. Od siline udarca automobil u kojem je bilo društvo se zabilo u Mercedes koji je stajao ispred njih.

- Auto je doslovno bio zgužvan. Goran je sjedio na zadnjem sjedalu i nažalost preminuo na licu mjesta - izjavio je Begonja.

Jedna od djevojaka prošla je s lakšim tjelesnim ozljedama, dok je druga morala operirati ključnu kost. Otvoreni prijelom zadobio je i vozač Mercedesa koji je pokušao pomoći društvu, a koji je tijekom sudara bio izvan automobila.

Kako portal Novosti neslužbeno saznaje, Renaultom je upravljao Marko A. (26) koji je također te večeri bio u kafiću u Margiti. On je prošao s lakšim tjelesnim ozljedama, prenosi portal 24sata.hr.

- Svi sudionici nesreće bili su pod utjecajem alkohola, ali je do sudara došlo jer su zaustavljena vozila bila neosvijetljena. Na tom dijelu puta je inače čistina, nema zavoja i zato nesavjesni vozači tu često voze brzo - izjavio je izvor blizak istrazi.

Mladići su tek sat vremena prije kobne nesreće stavili i zajedničku fotografiju na Facebook koji je trenutno prepun podrška obiteljima preminulih.