Anti Niču određen jednomjesečni pritvor | Hercegovina.Info

Anti Niču određen jednomjesečni pritvor

Anti Niču određen jednomjesečni pritvor
U izjavi za Fenu, Begić je kazao kako je Anti Niče određen pritvor zbog postojanja osnova sumnje da je 30. listopada 2015. godine u večernjim satima u obiteljskoj kući nožem usmrtio svoju 66-godišnju majku L.N. i bratovu suprugu, 44-godišnju S.N., te da je teško ozlijedio 46-godišnjeg brata M.N., koji je od posljedica uboda nožem na putu prema KBC Firule u Splitu preminuo.

Kako je kazao Begić, osumnjičeni se tereti za kaznena djela ubojstva za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od najmanje deset godina zatvora. Na današnjem ročištu osumnjičeni se nije protivio određivanju pritvora i nije negirao da je počinio spomenuto teško kazneno djelo.

Sudac za prethodni postupak istaknuo je kako se osumnjičeni u svemu ovome ponašao trezveno i normalno, s tim da u svom izjašnjavanju nije precizirao gdje je bio od vremena počinjenja do uhićenja. Naveo je kako je "tumarao" po Cincaru, šumi, okolnim brdima...

Begić je kazao je Niče već od ranije poznat po ispadima i kaznenim djelima i to zbog nasilja u obitelji, neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, te nanošenja tjelesnih ozljeda drugoj osobi.

- Zbog svojih nedjelja više je mjeseci proveo u pritvoru i zatvoru i taman kada je odslužio zadnju kaznu počinio je ovo teško kazneno djelo nad svojom obitelji - kazao je Begić.

FENA