21-godišnja djevojka koja je preminula u bolnici izvršila samoubojstvo?

preljub, samoubojstvo, ubojstvo, pljačka, prometna nesreća, Sarajevo, samoubojstvo, bjeljina, kalesija, pljačka, Ljubuški, prometna nesreća, Mostar, grom, ubojstvo, savo milošević, Bijeljina, pljačka, Sarajevo, uhićenje, Tomislavgrad, pljačka, ubojstvo, Tomislavgrad, bomba, cajke, Hercegovina, hrp, Mostar, požar, automobil, eksplozija, Sarajevo, Mostar, paljevina, zapaljena vozila, Livno, samoubojstvo, puška, pljačka, Tomislavgrad, struja, strujni udar, odzak, Travnik, pucnjava, faruk balijagić, Tuzla, Ljubuški, samoubojstvo, Livno, pljačka, kladionica, samoubojstvo, sokolac, dječak, Srbija, prometna nesreća, prometna nesreća, Široki Brijeg, ante naletilić, samoubojstvo, Kiseljak, pljačka, Mostar, trgovina, heroin, šverc, suđenje, nova bila, ubojstvo, pucnjava, Široki Brijeg, policija, prometna nesreća, žepče, prometna nesreća, pogibija, glamoč, pogibija, minsko polje, pogiija, bračno putovanje, prometna nesreća, Stolac, traktor, prometna nesreća, pogibija, Orašje, samoubojst
Kako je potvrđeno "Avazu" u Bolnici "Fra Mato Nikolić" u Novoj Biloj, nastradalu su dovezli njen brat i Mario Ćosić, vlasnik objekta AS iz Kaonika kod Busovače.

Zadržani u policiji

- Prema izjavama osoba koje su je dopratila, dogodilo se samoranjavanje u jednom ugostiteljskom objektu u Busovači. Upravo ta, te naknadne kontradiktorne informacije o mjestu stradanja uzrokovale su da je policija istragu morala voditi na tri lokacije, u objektima AS na Kaoniku i "Penelopa" u Busovači, te obiteljskoj kući Ćosićevih, nedaleko od AS-a - kaže nam istražitelj uključen u ovaj slučaj.

Daljnjom istragom utvrđeno je da se ranjavanje dogodilo na katu ugostiteljskog objekta AS, te su Milanina brat, čiji identitet nije otkrila policija, te Mario Ćosić zadržani radi daljnje istrage.

- Znamo ih kao veseo par, govorili su da se ona i Mario trebaju uskoro vjenčati. Točno je da je ona radila kao konobarica, bila je malo čudna cura, ali veseljak. Radila je vikendom kod Marija u "Penelopi", koja je folkoteka i radi samo vikendom - kaže nam susjeda koji nije želio da mu objavljujemo ime.

Naređena obdukcija

Prema tvrdnjama susjeda, proteklih dana Milana i Mario boravili su kod njezinih u Vojvodini, gdje su bili na sahrani njenog bližeg rođaka. Vratili su se u Busovaču u pratnji njenog brata, svega nekoliko sati prije ove tragedije.

- Prema iskazima njenog brata i Marija, ona je kroz jorgan pucala sebi u stomak. Obdukcija, koja je zakazana za petak prije podne, pokazat će da li se radi o samoubojstvu ili ubojstvu. Prije toga, a na temelju nađenih tragova, ne možemo govoriti o čemu se radi - kazali su nam sugovornici u busovačkoj i županijskoj policiji.