Zlaja sutra otvara kišobran

vlast, platforma, rijeka, izum, kišobran

Platforma  Hadži Zlaje poznatija i pod nazivom „Svi pod moj kišobran" obuhvaća niz prijedloga koji jamče Bošnjacima dominaciju na čitavom teritoriju BiH. Kako je gospodin Zlaja poznati bošnjački socijaldemokrata u ovoj platformi ostavio je mjesta i za onih nekoliko Hrvata i jednog Srbina iz BiH koji će skupa sa njim obnašati novu vlast.

U priopćenju koje je dostavljeno medijima, a koje je osobno potpisao glasnogovornik njegove partije gospodin Reketašević između ostalog stoji:
"Projekt ili platforma „Bosna Bošnjacima" je izgrađen i usuglašen skupa sa sebi dragim partijama iz Bosne, ali i Hercegovine usprkos mnogim protivljenjima. Zahvaljujući politici koja je čisto bošnjačka socijaldemokracija, uspješnost je prepoznalo nekoliko amiđa i daiđa iz reda hrvatskog naroda koji će za to svoje prepoznavanje biti debelo nagrađeni. U novoj vlasti nema mjesta za zločeste Hrvate koji su se drznuli kritizirati naš novi projekt koji je jamac dominacije Bošnjaka na cijelom prostoru BiH i koji moraju biti više nego dominantni u odnosu na druge narode u državi u kojoj je naš Zlaja zadobio povjerenje najvećeg broja Bošnjaka".

Prava sreća da za nas je i ta što postoji onih dvadesetak pametnih i lojalnih Hrvata koji se slažu sa svime onime što platforma „Svi pod moj kišobran" nudi za boljitak ove države. Da ti ljudi nisu pametni zar bi mogli biti uspješni privrednici i ljekari u ovoj i ovakvoj državi?

Na predstavljanju platforme koja je zakazana za sutra svi nazočni će biti počašćeni besplatnim pregledom zuba, a nakon toga će moći uživati u delicijama koje proizvodi naš veliki privrednik. Neslužbeno doznajemo da će se promovirati novi trajni i polutrajni proizvodi iz klase "100% domaće bez svinjetine", kao i novo bezalkoholno vino "Stari Zlatan".

Idejni vođa Hadži Zlaja, rekao je kako je ovo programski dokument, te da će posebnim dokumentom biti precizirana raspodjela dužnosti, pozicija i svega ostalog, a kako se neslužbeno doznaje on sam će zauzeti ključnu poziciju u državi, dok će njegovi istomišljenici zauzeti sve ostale fotelje u šeher Sarajevu. Sve to će Hadži Zlaja umotati u višenacionalni celofan i ustupiti par fotelja svojim dragim istomišljenicima iz programski slične najekstremnije hrvatske stranke , kao i kolegama iz stranke "Uvozimo domaće".

Tako se popularna maskota olimpijade vraća u Sarajevo, gdje će zubarsku fotelju zamijeniti onom koju mu ustupi veliki šef bošnjačkih socijaldemokrata, dok će šef Benetona za BiH dobiti poticajno odgovarajuću fotelju.
Ceremoniji predstavljanja i potpisivanja dokumenta nazočit će uz vjerske poglavare i gospodin zeleni fra Pera, kao i bivši predsjednik RH Stjepan Mjesić ukoliko mu na vrijeme završi tečaj pomlađivanja.

U glazbenom dijelu programa visoke uzvanike zabavljat će VIS „Tri poslijeratna druga"sa spletom sevdalinki, a specijalno za goste iz Hercegovine bit će premijerno izvedena pjesma "Sve se vraća, sve se plaća".

PS. Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.

hercegovina.info