Zbog prometne nezgode koja se dogodila na magistralnoj cesti M-5 na snazi je obustava prometa

Policijski auto

...u mjestu Previle (Mrkonjić Grad), na snazi je obustava prometa, javljaju ovoga jutra iz BIHAMK-a.

Na cestama u BiH jutros se prometuje po mjestimično vlažnom kolniku. Smanjena vidljivost zbog jutarnje magle moguća je u kotlinama, kao i uz riječne tokove. Na sitnije odrone zemlje ili kamenja upozoravamo na dionicama koje prolaze kroz usjeke, kao i na planinskim prevojima. Frekvencija vozila u jutarnjim satima pojačana je u gradskim središtima. Sve sudionike u prometu pozivamo na oprez i poštivanje prometnih propisa.
Zbog rekonstrukcije mosta na magistralnoj cesti M-16.4 Novi Travnik-Bugojno (na ulazu u Bugojno) obustavljen je promet teretnih vozila. Za vrijeme ovih radova teretna vozila preusmjeravaju se na alternativni smjer: Bugojno-Uskoplje-Travnik-Nević Polje, dok putnička vozila prometuju obilaznicom u neposrednoj blizini.

Danas se izvode radovi na magistralnom cesti M-5 prolaz kroz Kiseljak, zbog čega će se prometovati sporije uz obvezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.
Sanacijski radovi izvode se i na autocesti A-1 dionice Sarajevo Zapad-Lepenica i Podlugovi-Visoko, kao i na magistralnim cestama: M-6 Domanovići-Stolac, M-5 Mrkonjić Grad-Ključ, M-4 Teslić-Karuše, M-5 Uskoplje-Travnik, M-16 Banja Luka-Jajce i M-18 Semizovac-Olovo-Kladanj. Na ovim dionicama prometuje se sporije, uz obvezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Na graničnim prijelazima nema duljih zadržavanja.

Zbog radova u Crnoj Gori od 09 do 13 i od 15 do 18 sati ne preporuča se korištenje graničnog prijelaza Deleuša. Zbog radova u susjednoj Hrvatskoj i dalje je obustavljen promet na graničnom prijelazu Bosanski Novi-Dvor.