Zaručnica tragično stradalog navijača BiH Hasiba Mahmića napisala dirljivu poruku

zaručnica, poruka
... i sad ti kažem samo tebi sam se zaklela na vječnu ljubav i tako će ostati do kraja mog života u to ti se zaklinjem pred svim ovim ljudima i Bogom... vječno u mom srcu... nema riječi da opišu moju bol... prebrzo si me ostavio... voljet ću te vječno...

Ovu poruku, kako je preneseno na FB grupi R.I.P Hasib Mahmic - Bibo, Almir Kasumovic, Vildan Pehlic napisala je Denisa Siočić, zaručnica tragično preminulog Hasiba Mahmića, jednog od trojice navijača BiH koji su poginuli u tragičnoj prometnoj nesreći u Poljskoj, po povratku sa utakmice u Kaunasu, gdje su bodrili reprezentaciju Bosne i Hercegovine u ključnoj utakmici za plasman na SP u Brazilu.

Mahmić, inače vođa navijačke grupe "Ljuti Krajišnici" i Denisa Siočić članica navijačke grupe "Armija zmajeva" iz Živinica upoznali su se ljetos na stadionu Koševo kada su igrale reprezentacije BiH i SAD. Ljubav nije spriječila ni udaljenost, jer je Mahmić, inače iz Bosanske Krupe, bio na privremenom radu u Ljubljani (Slovenija)

Nakon poznanstva, planula je i ljubav, planirali su se vjenčati i to baš u Brazilu, na Svjetskom prvenstvu. Ove planove uništila je tragična nesreća.

source.ba