Zahlađenje u ovome tjednu, temperature i do -3 stupnja

zima
U Bosni puhat će slab vjetar sjevernog smjera. U Hercegovini očekuje se umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka kretati će se uglavnom između -1 i četiri stupnja Celzijusa, na jugu zemlje od osam do 12 stupnjeva Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka kretati će se većinom između osam i 13 stupnjeva Celzijusa, na jugu zemlje od 15 do 19 stupnjeva.

U utorak u Bosni i Hercegovini bit će sunčano vrijeme. Puhat će slab vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i jedan stupnja Celzijusa, na jugu zemlje od četiri do osam stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka bit će većinom između deset i 14 stupnja, na jugu zemlje od 14 do 18 stupnjeva Celzijusa.

"U srijedu prije podne je moguća mala do umjerena naoblaka. U drugom dijelu dana očekuje se postupno naoblačenje sa sjeverozapada. Puhat će vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -1 i tri stupnja, na jugu zemlje od pet do devet stupnjeva Celzijusa", istaknuli su iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.