Zahlađenje: Stižu kiša i grmljavina

vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, BIH, vrijeme, zahlađenje, kiša
... Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Nešto više oblaka očekuje se na krajnjem jugu. Jutarnja temperatura bit će između tri i osam, a dnevna između 17 i 26 stupnjeva.

U petak u BiH u jutarnjim satima očekuje se postupno povećanje oblačnosti s juga, a tijekom dana oblačnije u Hercegovini, zapadu i jugozapadu Bosne, gdje se očekuje i kiša.

U većem dijelu Bosne povećanje oblačnosti u poslijepodnevnim satima. Jutarnja temperatura zraka između tri i devet, na jugu zemlje od 11 do 16, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 23, jugu zemlje do 26 stupnjeva.

Prvog dana vikenda u Bosni i Hercegovini bit će pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje uglavnom u Hercegovini, a uz kišu moguća je i grmljavina. U Bosni slabije padaline. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između devet i 14, na jugu zemlje i do 17, a najviša dnevna temperatura većinom između 16 i 22, na sjeveroistoku Bosne od 21 do 25 stupnja.

Tijekom izbornog dana, u nedjelju 7. listopada u Bosni i Hercegovini bit će pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša se očekuje u Hercegovini i sjeverozapadnim područjima.

Tijekom dana, padaline se očekuju i u ostalim dijelovima. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između devet i 14, na jugu zemlje i do 17, a najviša dnevna temperatura višim između 16 i 22, na sjeveroistoku Bosne od 21 do 25 stupnjeva.