WORK AND TRAVEL Prijavi se i sudjeluj na konferenciji “Zaposli se”!

Work and travel
Ilustracija/Hercegovina.info

Work and Travel Experience BiH će 23. siječnja 2020. godine sa početkom u 10:30h u prostorijama HUB387, u Sarajevu, biti domaćin sajma zapošljavanja i konferencije “Zaposli se”.

Ovo je jedinstven cjelodnevni događaj koji se održava drugi put u našoj zemlji i mladima nudi mogućnost spoznaje radnih ponuda u tijeku ljeta 2020. godine na prostoru Amerike, Kanade i Njemačke, kao i priliku da sudjeluju u simulaciji intervjua sa poslodavcima, te steknu značajno iskustvo koje će im pomoći u pronalasku idealne radne pozicije i sklapanja ugovora.

https://www.youtube.com/watch?v=cDvVP2gkfeA&feature=emb_title

Za sudjelovanje, neophodno je popuniti prijavu i rezervirati mjesto ispunjavanjem prijavnice za učešće na konferenciji “Zaposli se”, koja je dostupna do 22. siječnja na linku: PRIJAVA

Pravo sudjelovanja imaju svi studenti iz Bosne i Hercegovine. Plan i program ovog događaja će biti dostavljen svim prijavljenim studentima, a za sve koji budu dio ove konferencije, osigurani su i certifikati.

Također, svi koji se prijave će imati priliku poslušati priče mladih koji su imali priliku sudjelovati u programima i koji će podijeliti svoja iskustva.

"Ne propustite iskoristiti priliku za stjecanje iskustva vašeg prvog intervjua za posao. Odlične mogućnosti širom Amerike, Kanade i Njemačke čekaju na mnoštvo vrijednih studenata koji teže stjecanju jedinstvenog životnog iskustva", poručili su.

O programima koje Work and Travel Experience BiH nudi, više možete pronaći na web stranici,  Facebook stranici i Instagramu