Wizz Air najavljuje još dvije nove llinije iz Tuzle

Tuzla, Wizzair, Dortmund, Zračna luka Tuzla, Wizz Air, niskotarifna kompanija WizzAir, niskotarifna kompanija WizzAir, Wizzair, Wizz Air, ručna prtljaga, niskotarifna kompanija WizzAir, Wizz Air, Zračna luka Mostar, Wizzair, niskotarifna kompanija WizzAir
Wizz Air, najveći niskotarifni zračni prijevoznik u centralnoj i istočnoj Europi, danas je najavio dvije nove linije iz Tuzle do Billunda i Berlina (aerodrom Schoenefeld) počevši od 31. listopada i 17. prosincas dva leta tjedno, ponedjeljkom i petkom, odnosno utorkom i subotom.

Karte za nove letove su već u prodaji i mogu se rezervirati preko sajta wizzair.com po cijeni već od 29,99 KM . |

"Oduševljeni smo što danas najavljujemo dvije nove linije iz Tuzle. Mi smo doveli low-cost letove u Bosnu i Hercegovinu 2013. i za samo nekoliko godina Tuzla je postala stabilna baza sa već deset atraktivnih linija sa niskim cijenama na raspolaganju za naše bosansko-hercegovačke putnike. Niskotarifne veze sa pet zemalja u Evropi stimuliraju domaće tržište stvaranjem više poslova u zrakoplovstvu i ugostiteljstvu, jačaju poslovne odnose među zemljama i daju ljudima priliku da otkriju fantastične europske gradove po pristupačnim cijenama. Naše najnovije linije će povezati Tuzlu sa Billundom u Danskoj i Berlinom u Njemačkoj, a bosansko-hercegovački članovi našeg osoblja se raduju mnogobrojnim zadovoljnim putnicima ove jeseni u zrakoplovima iz naše mlade flote." - rekla je Tamara Vallois, šef PR službe Wizz Air-a.