FOTO/VIDEO  Vrh Armije BiH kriv je za pokolj Hrvata u Trusini

ratni zločin, Trusina, Trusina, ratni zločin, Armija BiH, Rasema Handanović, ratni zločin, Trusina, Armija BiH, Trusina, zločin u Trusini, ratni zločin, Trusina, zločin u Trusini, ratni zločin, Trusina, zločin u Trusini, ratni zločinac, ratni zločin, ratni zločini, Trusina, zločin u Trusini, obljetnica, Trusina, zločin u Trusini, Trusina, zločin u Trusini, Trusina, ratni zločini, ratni zločin, Armija BiH, Trusina, zločin u Trusini
Iako nije bila dužna govoriti o detaljima koji bi nju samu sumnjičili i dodatno kompromitirali, ona je na zadnjem ročištu otvoreno priznala i svoje sudjelovanje u ubojstvu "dječaka plave kose" iznijevši pri tome cijeli niz potresnih detalja.

Tužiteljica Budimir vodi cijeli postupak. Od početka postupka izložena je prijetnjama i medijskim pritiscima. U idućim tjednima očekujte dodatne pritiske na tužiteljicu Budimir, pokoju bombu, te naglo okretanje tzv. slobodnih medija koji su do sada sve zločine počinjene na bošnjačkoj strani nastojali predstaviti kao zločine paravojnih mudžahedinskih postrojbi.

Pri tome im je često na ruku išao i službeni Zagreb, napose u vrijeme predsjedničkog mandata Stipe Mesića, koji u deset godina svoga mandata niti jednom nije posjetio Hrvate u BiH. Naime, kada god se govorilo o zločinima u BiH, po pravilu se uvijek spominju Ahmići i zločini HVO-a, a nikada zločini nad Hrvatima u BiH. Kao na primjer ovaj u selu Trusina, zatim ubojstvo tridesetak hrvatskih civila i djece u Križančevu selu, zatim likvidacije hrvatskih civila u Buhinim kućama... gdje je ubijeno znatno više civila, koji su likvidirani na posebno brutalan način, što se uvijek pripisvalo "uvezenim" božjim ratnicima iz Irana, Iraka, Turske...

Magazin “CRTA”  je objavio snimku svjedočenja pokajnice ZOLJE, koju je morao čekati tjedan dana od Suda BiH, snimku koja kompromitira ne samo Zoljine zapovjednike nego cjelokupni vojnopolitički vrh tadašnje ARMIJE BIH.