Vremenska prognoza za naredna četiri dana: Bosna pod snijegom, a u Hercegovini kiša

kiša
... prema najavama, očekuju nas padaline.

Danas će u Bosni i Hercegovini biti oblačno. Većinom će padati snijeg, na jugu kiša. Padaline nisu obilne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka uglavnom između -3 i dva stupnja Celzija, na jugu zemlje između četiri i osam.

U utorak se također očekuje oblačno vrijeme. Većinom će padati snijeg, na jugu kiša. Više padalina u Hercegovini, gdje se prognozira 15 do 30 litara po metru četvornom. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka uglavnom između -3 i dva stupnja, na jugu zemlje između četiri i osam stupnjeva.

U srijedu oblačno sa snijegom, na jugu kiša. Padaline nisu obilne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka uglavnom između -3 i dva stupnja, na jugu zemlje između tri i sedam stupnjeva.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno. Većinom će padati slab snijeg ili susnježica, na jugu slaba kiša. Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka uglavnom između -2 i tri stupnja, na jugu zemlje između šest i 11 stupnja.