Vremenska prognoza: Oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom

poplave, nevrijeme u Mostaru, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na cestama, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, vremenska prognoza, vremenska prognoza, nevrijeme, kiša, vremenska prognoza, kiša
Temperature zraka u 8.00 sati: Bjelašnica 8 stupnjeva, Kupres i Sokolac 10, Bugojno, Ivan Sedlo i Han Pijesak 12, Sarajevo, Livno i Srebrenica 13, Zenica i Mrkonjić Grad 14, Tuzla 15, Bihać, Doboj, Gradačac, Sanski Most i Bileća 16, Banja Luka i Bijeljina 17, Trebinje, Zvornik i Derventa 18, Stolac i Prijedor 19, Mostar 20, Neum 21 stupanj.

Atmosferski tlak u Sarajevu je 941 milibar, za dva milibara je niži od normalnog i sporo opada.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme i nešto sunčanije prije podne u južnim i istočnim djelovima. Tijekom dana povećanjem naoblake, mjestimično sa kišom, prije podne u sjeverozapadnim područjima, a tijekom dana i u ostalim djelovima, a ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura od 22 do 28, na jugu do 30 stupnjeva.

Fena / hercegovina.info