Vlada FBiH dala suglasnost za razrješenje Stipe Prlića

Stipe Prlić, HT Eronet, Stipe Prlić, HT MOSTAR, Eronet, HT Eronet, pljačka, Stipe Prlić, HT Eronet, Eronet, Stipe Prlić, Stipe Prlić, HT MOSTAR, Sipa

... Uprave - direktora u HT d.d. Mostar Stipe Prlića kojem 27. siječnja 2015. godine ističe mandat te za donošenje odluke o razriješenju Slavena Grbavca, vršitelja dužnosti člana uprave - izvršnog direktora za pokretnu mrežu, zbog isteka mandata.

Istovremeno, data je prethodna suglasnost za donošenje odluke o imenovanju Stipe Prlića za vršitelja dužnosti predsjednika Uprave i Slavena Grbavca za izvršnog direktora za pokretnu mrežu na period do šest mjeseci.

Nadzorni odbor HT d.d. Mostar je obvezan da u periodu do najviše šest mjeseci od dana stupanja na snagu ove odluke provede natječaj za izbor i imenovanja predsjednika i člana Uprave u HT d.d. Mostar.

Vlada FBiH je prihvatila prijedlog Upravnog odbora Federalnog fonda za pomoć nastradalim područjima od prirodne nesreće na teritoriji Federacije BiH i donijela Rješenje kojim je za direktora ovog fonda, na mandatni period od četiri godine, imenovala Jasmina Jaganjca.

Vlada je donijela Rješenje kojim je u Komisiju za usklađivanje odredbi Nacrta zakona o zaštiti okoliša sa odredbama propisa iz oblasti zaštite voda i prostornog uređenja imenovala, na period od 60 dana, Mladena Rudeža (predsjednik), Mehmeda Ceru, Rasima Tiru, Hazimu Hadžović i Silviju Kovačević-Stefanjuk (članovi).

Zadak Komisije je da uskladi odredbe Nacrta zakona o zaštiti okoliša sa odredbama propisa koji se primjenjuju u radu Federalnog ministarstva prostornog uređenja i Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, priopćio je Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

FENA