VIDEO  Uhvaćen! Procurila skandalozna snimka u kojoj bosanski političar od žene traži seks u zamjenu za posao

Admir Hadžipašić
Delegat Doma naroda Parlamenta FBiH i generalni tajnik ASDA (Stranke demokratske aktivnosti) Admir Hadžipašić iz Bihaća snimljen je kako od ženske osobe traži seksualni odnos u zamjenu za posao. Riječ je o videosnimci iz 2013. godine, međutim, tek je sada procurila u javnost, javlja Klix.ba.

Na snimci se čuje ženska osoba koja Hadžipašića ispituje što će biti s njezinim zaposlenjem, pa između ostalog u jednom trenutku pita i: "Trebamo li se mi seksati?"

"Trebamo", odgovara Hadžipašić kojem se na snimci vidi i lice. Na njezino pitanje gdje bi to obavili, Hadžipašić kaže da može "odmah, ovdje", a potom na njezino isticanje da se prvo moraju dogovoriti navodi da je spreman i na druge opcije poput one u hotelu ili na putu ili gdje god ona želi.

Na njezino pitanje tko će joj potom jamčiti da će dobiti posao, on odgovara: "Pa ja". Nakon toga se čuje i kako nasrće na ženu pokušavajući je poljubiti, no ona mu govori da ne kreće na nju sada.

"Isječen je dio kada sam joj rekao da se priča završava i da ne želim s njom nikakvu komunikaciju, to sam joj jasno dao do znanja. Rekao sam joj da sve što je ranije rečeno može smatrati jednom zezom i da je sve bila šala zato što je pitanje bilo glupo. Nakon toga kreću ucjene, vodio se sudski postupak, akteri su osuđeni na uvjetnu kaznu zatvora i novčane kazne. Priznali su krivicu na sudu", rekao je Hadžipašić za Klix.ba.