VIDEO  Reket SDP-a, ono o čemu FTV šuti

Važno je napomenuti da javni i drugi mediji pod kontrolom SDP-a kriju ovu aferu i iz vremena prije izbora, ali isto tako i sada u situacijama postizbornih nadmudrivanja. Prema izjavama gospodarstvenika uključenih u aferu radi se o milijunskim iznosima kojima je SDP trebao financirati svoju kampanju.

Zanimljiva je i uloga FTV-a i emisije 60 minuta koja je pred same izbore odlučila forsirati SDP, čak i isjecajući sporne detalje emisije u kojoj je gostovao Komšić sa svojim političkim oponentima s kojima se sukobljavao. Ne treba zaboraviti niti ostale medije, kao što su web portali, koji se izravno iz Sarajeva obrušavaju na bilo kakve "nepravilnosti", pa čak i u sportskim manifestacijama kod druga dva naroda, istovremeno prešućujući značajno važniju aferu "reket" koja prema svojim razmjerama može biti jedna od najvećih korupcijskih afera u novijoj povijesti BiH.

Scenarij kakav se viđa u filmovima, a glavni scenaristi pokušavaju formirati vlast u suradnji sa strankama koje se jedino nazivaju "hrvatskim", baš kao i SDP-ov član predsjedništva BiH koji tobože štiti interese naroda kojeg predstavlja.

sredisnjabosna.com