Veliki odaziv na tribini generala Glasnovića u Tomislavgradu

Željko Glasnović, Livno, Željko Glasnović, Tomislavgrad, javna tribina, Željko Glasnović, izbori, Željko Glasnović, izbori
Više stotina nazočnih pljeskom je prekidalo generala Glasnovića odobravajući njegove stavove tijekom tumačenja njegovoga slogana izrečenog kroz tri riječi: PRAVDA, INTEGRITET, PROSVJETLJENJE. Piše Tomislavcity.

Rijetko koji političar je u stanju vojnički reći "ja ću naprijed, a vi za mnom". Upravo to je rekao general Glasnović ističući da se u punoj slobodi odlučio na samostalan izlazak na izbore jer kako kaže „nisam mogao pasivno promatrati i klimati glavom, nisam takav čovjek". Svoje izlaganje završio je emotivnim osobnim svjedočenjem razgovora s pokojnom Ljiljom Zrnom koja mu je rekla: „Ničeg se ne bojim, ma i deset života bih dala za svoju Hrvatsku." Pozvao je sve koji su mogućnosti da ne prespavaju 10. i 11. rujna nego da svojim glasom i olovkom kao oruđem izbore da se čuje i njihov glas.

Na tribini su se predstavili i drugi kandidati s neovisne liste Željka Glasnovića, svi redom svjedočeći da im nije bitan njihov osobni uspjeh, nego podrška i potpora gospodinu Željku Glasnoviću, generalu.