Uz kišu i pljuskove narednih dana u BiH

nevrijeme 7. kolovoz
... pljuskovi i grmljavina uglavnom u Bosni, a ponegdje su mogući i u sjevernim i istočnim područjima Hercegovine.

Vjetar će biti slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera, uz grmljavinske oblake i pojačan. Najviša dnevna temperatura zraka od 30 do 37 stupnjeva.

U nedjelju, 26. srpnja, bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni se slaba kiša očekuje u jutarnjim satima. Poslijepodne pljuskovi se očekuju u Hercegovini, zapadnim i ponegdje u centralnim područjima Bosne. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 12 do 17, na jugu od 18 do 22, a najviša dnevna temperatura zraka od 24 do 29, na jugu od 32 do 36 stupnjeva.

U ponedjeljak, 27. srpnja, u BiH će biti nestabilno vrijeme. Već prijepodne pa prema večernjim satima lokalni pljuskovi i grmljavina se očekuju u većem dijelu zemlje. Vjetar slab promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 11 do 16, na jugu od 18 do 22, a najviša dnevna temperatura zraka od 28 do 33, na jugu do 36 stupnjeva.

U utorak, 28. srpnja, u Hercegovini će biti pretežno sunčano. U Bosni sunčano uz malu, poslijepodne i umjerenu oblačnost. Vjetar slab promijenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 13 do 18, na jugu od 18 do 22, a najviša dnevna temperatura zraka od 30 do 34, na jugu do 36 stupnjeva, priopćenjo je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.