Uvjeti za vožnju uglavnom su povoljni - 16.07.2018

tromeđa, trebižat, cesta, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama
Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozoravamo na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
__________________________________________
Zbog odrona na dionicama M-14.2 Drvar - Resanovci i M-18 Sarajevo - Foča (na lokaciji Sijeračke Stijene) promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom naizmjenično.

Zbog izvođenja radova na vijaduktu Bojnik na dionici A1 Sarajevo sjever - Lepenica, promet se odvija jednim prometnim trakom.

Na dionici autoceste A1 Sarajevo zapad - Tarčin (lokacija Ban Brdo) zbog klizišta promet je u dužini od 1 km preusmjeren u pretjecajnu traku.
Zbog izvođenja radova na dionici Lepenica - Tarčin, zatvorena je vozna traka u smjeru Tarčina. Za vrijeme izvođenja radova, promet se preusmjerava u pretjecajnu traku uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-5 Prolaz kroz Travnik, Tranzit kroz Sarajevo (tunel Bistrik),
- M-16.1 Klašnice - Prnjavor,
- M-18 Olovo - Kladanj (Karaula).

Usporeno se prometuje na dionici M-16 Banja Luka - Crna Rijeka (Gornji Šeher) zbog aktiviranja klizišta i pucanja vodovodne cijevi.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na:
- M-14.1 Brod - Šamac (u naselju Liješće),
- M-14.2 Šamac - Odžak (u mjestu Prud).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Maršala Tita, od pozorišta prema ulici Braće Brkić.
______________________________________________
Pojačan je izlaz osobnih vozila na graničnom prijelazu Izačić.

Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Zbog radova u Crnoj Gori, od 09:00 do 13:00 sati ne preporučuje se korištenje graničnog prijelaza Deleuša.