Uvjeti za vožnju su povoljni - 31.08.2017

Mostar, bulevar, asfalt, asfaltiranje, prometnice, autocesta, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMSBIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMSBIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMSBIH, stanje na cestama, cesta, cesta M17, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, cesta, cesta, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje
Zbog radova na autocesti E-661 Banja Luka - Gradiška, za sav promet zatvorena je petlja „Mahovljani". Vozačima preporučujemo korištenje petlje Aleksandrovac ili M-16.

Zbog izvanrednog prijevoza tereta velikih dimenzija, mogući su povremeni zastoji na dionici GP Kamensko - Karlov Han - Mesihovina (Vidikovac), ponedjeljkom, srijedom i petkom u vremenu od 10:00 do 12:00 sati, i utorkom i četvrtkom od 10:00 do 12:00 sati i od 13:00 do 14:00 sati.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-4 Simin Han - Donje Caparde,
- M-5 Donji Vakuf - Travnik, Jajce - Donji Vakuf (tunel Skela),
- M-6.1 Prolaz kroz Mostar,
- M-16 Poriče - Kupres,
- M-18 Vogošća - Sarajevo (Hotonj).

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na:
- M-16.2 Bugojno - Uskoplje (u mjestu Osojnica),
- M-19.3 Rogatica - Ustiprača (u mjestu Dub).

Zbog izvođenja radova u Mostaru, obustavljen je promet u ulici Mostarskog Bataljona (na dionici most Musala - raskrižje ulica Adema Buća i Alekse Šantića), dok je ulica kardinala Stepinca (dionica od Hotela Ero do Mepas Mall-a) zatvorena za promet u smjeru Mepas Mall-a.

Povodom vjerskog praznika Kurban Bajrama, večeras od ponoći do 03.09. do ponoći, biti će zabranjen prijevoz eksplozivnih materijala na području FBiH.
______________________________________________
Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Granični prijelazi za pogranični promet Imotica - Duži i Slano - Orahov Do, između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine privremeno su prekategorizirani u granične prijelaze za međunarodni promet putnika.