Uvjeti za vožnju su povoljni - 10.05.2016

Mostar, bulevar, asfalt, asfaltiranje, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMSBIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH
Na A1 dionica Vlakovo - Butile (u mjestu Treševine), zbog sanacije klizišta promet se odvija pretjecajnom trakom uz ograničenje brzine. Također na A1 dionica Sarajevo sjever - Tarčin, zbog radova u tunelima „Vis", „25. novembar" i „Grab", promet se odvija jednom tunelskom cijevi dvosmjerno.

Zbog radova na izgradnji vijadukta Mahovljani, na autocesti E-661 Banja Luka - Gradiška, za sav promet zatvorena je petlja „Mahovljani". Vozačima preporučujemo korištenje petlje Aleksandrovac ili M-16.

Zbog pomjeranja terena, obustavljen je promet za teretna vozila preko 3,5 tone najveće dopuštene mase i autobuse na dionici M-5 Sarajevo tranzit. Za vrijeme obustave promet je preusmjeren kroz grad Sarajevo.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), zabranjen je promet za sva vozila čija ukupna masa prelazi 16 tona.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-4 Tuzla - Šićki Brod (u naselju Drežik),
- M-15 Ključ - Kamičak,
- M-16 Jajce - Banja Luka (na lokaciji Lučina), Bugojno - Kupres (u mjestu Poriče),
- M-17 Čapljina - Doljani (na mostu u Višićima),
- M-20 Ustikolina - Goražde (na vijaduktu Osanica).

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na:
- M 1.8 Orašje - Lončari,
- M-6.1 Grahovo - Livno (u mjestu Gornje Peulje).
_______________________________________
Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.