Uvjeti za vožnju su povoljni - 07.04.2016

stanje na putevima, stanje na cestama, bihamk, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, AMSBIH, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, stanje na cestama, AMSBIH, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMSBIH, stanje na cestama, stane na cestama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na putevima, stanje na prometnicama,
Na A1 dionica Vlakovo - Butile (u mjestu Treševine), zbog sanacije klizišta promet se odvija pretjecajnom trakom uz ograničenje brzine. Također na A1 dionica Visoko - Podlugovi, zbog sanacije diletacijskih naprava, promet se odvija usporeno, jednim prometnim trakom.

Zbog izvođenja radova u Mostaru (u naselju Rodoč), danas u vremenu od 07:00 do 16:00 sati doći će do potpune obustave prometa na križanju ulica Rude Hrozničeka i ceste za Aluminijski. Za vrijeme obustave, promet se preusmjerava na alternativne pravce: most Hasana Brkića pa dalje prema jugu, ulicom Rodočkih branitelja (Kolonija) - vojni heliodrom (do raskrižja Aluminijski - most Franje Blaževića).

Zbog radova na sanaciji mosta na M-17 Zenica - Žepče (dionica Topčić Polje - Ozimica), promet je iz smjera Žepča prema Topčić Polju preusmjeren na privremenu obilaznicu.

Zbog oštećenja kolnika, otežano se prometuje na dionici M-14.1 Derventa - Srbac u mjestu Dubočac.

Zbog pomjeranja terena, obustavljen je promet za teretna vozila preko 3,5 tone najveće dopuštene mase i autobuse na dionici M-5 Sarajevo tranzit. Za vrijeme obustave promet je preusmjeren kroz grad Sarajevo.

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje (granica BiH/CG), mogu prometovati autobusi M3 klase (vozila sa više od 22 sjedišta i čija je najveća dozvoljena masa veća od 5 t) i vozila čija ukupna masa ne prelazi 16 t, uz napomenu da na velikom klizištu koje se nalazi na stacionaži 7+700 u dužini od 20 m, ukupna širina ceste iznosi 3 m, te da je isto obilježeno adekvatnom vertikalnom prometnom signalizacijom.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na:
- M-4 Tuzla - Šićki Brod (u naselju Drežik), Simin Han - Donje Caparde,
- M-6.1 Široki Brijeg (obilaznica),
- M-16 Jajce - Banja Luka (na lokaciji Lučina),
- M-17 Potoci - Mostar, Čapljina - Doljani (na mostu u Višićima).

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom
dana na M-1.8 Tuzla - Orašje (u mjestu Dusine).
_______________________________________
Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.
___________________________________
Sukladno zakonskim odredbama, do 15.04. na cestama u BIH, sva motorna vozila moraju posjedovati zimsku opremu.