Uhvaćeni sa marihuanom u Mostaru, u Jablanici pucano iz pištolja

Prilikom legitimiranja istih a na upit ovlaštenih službenih osoba da li kod sebe posjeduju nedozvoljena sredstva , isti su dobrovoljno predali veliku crnu torbu u kojoj se nalazilo preko 20 komada pvc vrećica sa sadržajem suhe zeljaste tvari, jedna providna pvc vrećica sa nn bijelim sadržajem te digitalna vaga.

Svi predmeti su izuzeti a osobe su lišene slobode i nad njima je izvršena kriminalistička obrada. O svemu je upoznat tužitelj i Odjel krim. policije, poručili su iz MUP-a HNŽ-a.

U petak je u Ul. K.M.Viševića u Stocu dogodila se prometna nezgoda u kojoj je došlo do slijetanja motocikla s kolnika. Motociklom je upravljao državljanin Njemačke K.T.(1973) i isti je tom prilikom zadobio teške tjelesne ozljede. Na licu mjesta izvršen je očevid.

U subotu u 16:00 sati PS Jablanica je obaviještena da NN muška osoba puca iz pištolja na plaži "Peta" u mjestu Donje Papratsko, općina Jablanica.

Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su zatekli osobe H.E.(1990) i M.S.(2000) obadvoje iz Sarajeva. Kod osobe M.S. je pronađen pištolj koji je izuzet a osoba H.E. je lišena slobode. O svemu je upoznat tužitelj.

foto:ilustracija