Udruga Treće bojne brigade Rama i branitelja Uzdola u ponedjeljak organizira prijevoz na izricanje presude Enveru Buzi

uzdol, branitelji, presuda

Tijekom dana zaprimili smo obavijest od Suda BiH kako je ranije određeni termin izricanja presude u predmetu koji se pred Sudom BiH vodi protiv Envera Buze zapovjednika samostalnog prozorskog bataljuna tzv. ABiH za kazneno djelo ratnog zločina protiv civilnog stanovništva za zločin koji se dogodio 14. rujna 1993. godine u Uzdolu, izmijenjen radi „tehničkih razloga“ te se određuje novi termin 30.09.2019. godine (ponedjeljak) u 12.00 sati.

Udruga Treće bojne brigade Rama i branitelja Uzdola također prilagođava organizaciju besplatnog prijevoza sukladno novome terminu .

Autobus će krenuti od crkve na Uzdolu u 8:30 sati, nakon čega putnike preuzima u Prozora kod crkve u 9;00 sati, te će se zaustavljati u mjestima kroz Donju Ramu navedenog dana, a povratak iz Sarajeva nakon izricanja presude u dogovoru sa vozačem autobusa.

Kako bi smo mogli što kvalitetnije organizirati ovaj posjet Sudu BiH, odnosno izvršiti najavu Sudu o većem broju posjetitelja, molimo sve zainteresirane da svoju rezervaciju mjesta izvrše na broj telefona 063/400 095 najdalje do 29.09.2019. godine, stoji u priopćenju Udruge 3. bojne brigade Rama i branitelja Uzdola.