U Tuzli podijeljeno 350 paketića povodom blagdana svetog Nikole

Tuzla, Sveti Nikola
Program dodjele paketića započeo je recitalima i igrokazima koje su pripremili učenici OŠ Pasci i OŠ Kiseljak. Mladi recitatori i glumci su svojim nastupom kod mališana probudili pozitivne emocije, a vrhunac oduševljenja i radosti nastupio je izlaskom na scenu svetoga Nikole. Ni djeca, a ni roditelji nisu mogli skriti zadovoljstvo sa svojih lica.

Djecu i roditelje je pozdravila i gđa Jasminka Mijatović, predsjednica Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača Tuzla. Tim povodom je gđa Mijatović izjavila: "Mnogo toga se promijenilo u našem okruženju. No, mnogo toga i sami možemo promijeniti. GO Zajednice žena HDZ BiH "Kraljica Katarina Kosača", večeras u prepunoj dvorani BKC-a, pokazao je koliku moć ima zajedništvo. Radost, ljubav, veselje i osmjesi je jedino što se vidjelo večeras. Radosno živjeti, promovirati obiteljske vrijednosti, te pružati uzajamnu potporu u suočavanju sa izazovima suvremenog načina života. To nam treba biti vodilja. Jedna od naših aktivnosti je i izgradnja međusobne solidarnosti, te potpora u teškim i lijepim trenutcima u životu. Osobito je važno promicanje obiteljskih vrijednota, osobito zajedništvo roditelja i djece. Sv. Nikola, kao zaštitnik djece, je i neki vid podsjetnika. Naravno da smo mi kao GO ZŽ, uložili mnogo truda i napora, kako bi ovu radost večeras vidjeli. Ali, isplatilo se BKC je večeras ukrašen sa oko 350-ro djece, bio prekrasan i prepun pozitivne energije, rijetko viđene u vremenu u kojem živimo. Neka je svima sretan i blagoslovljen i neka obraduje i one koji iz nekog razloga nisu mogli biti večeras sa nama."

Svoju humanost, Zajednica žena je iskazala i na način da su vrećice u kojima su dijeljeni paketići izradili članovi Udruženja "Korak po korak".