U susret Novoj godini: Ledeni dočeci na otvorenom u više gradova u BiH

Dubrovačke ljetne igre vatromet
... doček Nove 2015. godine na gradskim trgovima uz glazbu uživo.

Dočekata na otvorenomU ni ove godine neće biti u Mostaru. Većina Mostarac će Novu godinu dočekati u krugu svojih obitelji, a oni s malo dubljim džepom u kafićima, noćnim klubovima, restoranima i hotelima, piše Hrvatski Medijski Servis.

Doček Nove 2015. na otvorenom organiziran je u Livnu. Na gradskom trgu Livnjake će zabavljati bend Teška industrija, prenosi HMS

Sarajevo će, kako javlja Klix.ba ugostiti veliki broj turista koji će sa Sarajlijama proslaviti ulazak u 2015. godinu. Sve prisutne zabavljat će Hanka Paldum, Mirza Šoljanin i Laka. U ponoć će biti dva vatrometa, jedan na Mojmilu, a jedan s Feroelektra. Nakon toga, gradonačelnik Sarajeva uputit će novogodišnju čestitku.

Svi oni koji se danas zateknu u Banja Luci moći će se zabaviti na Trgu Krajine uz nastupe grupe "Balkan ekspres", Dade Glišića, te mladog banjalučkog pop-rok sastava "Nair". Novogodišnje ludilo u gradu na Vrbasu počet će u 20 sati.

Sve koji odluče dočekati Novu godinu na otvorenom u Prijedoru na Malom gradskom trgu zabavljat će pjevač Milan Stanković.

Bišćani će imati spektakularan doček Nove godine na gradskom trgu. Na specijalnoj sceni urađenoj za ovu priliku nastupit će domaće glazbene zvijezde, dok će novogodišnji koncert održati grupa Valentino. Program počinje u 22 sata.

Doček na otvorenom organiziran je i na gradskom trgu u Bugojnu, uz bend Jeans generacija i Dva i po čo'eka.

Trebinjce će na gradskom trgu zabavljati crnogorski estradni izvođači Zdravko Đuranović i Tanja Šeter s orkestrom La Triola. Kako je priopćeno iz Gradske uprave, ovo će biti poklon koncert crnogorskih izvođača gradu Trebinju.

Doček Nove godine organiziran je i u motelima, restoranima i hotelima na zimovalištima u BiH; Na Kupresu, Blidinju, Jahorini, Igmanu i Vlašiću. Turističke agencije također, za one imućnije organizirali su putovanjha u turističke destinacije izvan zemlje.

Oni koji se odluče za doček nove godine na otvorenom, preporučuje se da odjenu višeslojnu zimsku odjeću, uz rukavice, šalove i kape, jer prognostičari najavljuju i do minus 20 stupnjeva celzijevih. Uz toplu odjeću ponesite i dobro raspoloženje. redakcija Hrvatskog Medijskog Servisa želi vam, poštovani posjetitelji ispunjenje svih vašiž želja u nastupajućoj 2015. godini. Sretno!/HMS/