U Sarajevo će iz Kuvajta doseliti sto tisuća imigranata?

RAK, Sarajevo, crkva, staklo, crna kronika, radnici, štrajk, Mostar štrajk, Bošnjaci, logori, Sarajevo, sda, Vinko Puljić, Sarajevo, Dayton, Politika, Sarajevo, Željko Komšić, jovan divjak, Jerko Ivanković Lijanović, Ante Krajina, Sarajevo, trovanje, salmonela, Sarajevo, Sarajevo, rat, poruke, crveni križ, Sarajevo, vehabije, časne sestre, Sarajevo, tučnjava, Sarajevo, emigranti, kuvajt, Miljenko Jergović, Sarajevo, Božić, Sarajevo, Sarajevo, BIH, stop, stjepan radić, Sarajevo, smetnja, ulica, Sarajevo, BIH, Federacija BIH, Novac, Marijan Knezović, zrak, zagađenje, zagađenje zraka, Tvrtko Milović, Sarajevo, popis, BIH

U tekstu se dalje navodi kako je Milorad Dodik izjavio kako svi znaju da u Sarajevu oko 100 tisuća stanova kupuju Arapi, a to je potvrdio ministar Radončić kazavši kako se bogati Kuvajt pokušava osloboditi svojih imigranata tako što bi ih naselio u BiH.
"Razgovaramo sa stranim partnerima, educiramo domaće političke partnere i djelovat ćemo kao u slučaju protjerivanja iranskih diplomanata koji su zloupotrebljavali službu , kada sam uveo restriktivne mjere za Iran.

Tražit ćemo zakonska rješenja da zemlja bude obranjena od te vrste virusa", poručio je Radončić u jednom intervjuu.
Također, navodi se kako je on predlagao i zakon kojim bi se sankcionirali državljani BiH koji odlaze ratovati u Siriju, a dolazak mudžahedina u BiH tijekom rata nazvao je velikom pogreškom.
"U BiH se radi na islamizaciji društva. Postoje ozbiljni projekti da se iz islamskog svijeta u BiH naseli između 300 i 500 tisuća ljudi koji bi mogli promijeniti sliku BiH. Postoji točan plan i tu bi dolazio najniži sloj arapskog svijeta", izjavio je Dodik tijekom jednog intervjua početkom studenoga, prenosi Jutarnji list.