U Hercegovini uglavnom sunčano uz umjerenu buru

bunica
U Hercegovini uglavnom sunčano. Tijekom noći na petak u Bosni vjetar mijenja smjer na jugo. U Hercegovini umjereno jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura zraka između -6 i -1, na jugu zemlje do 2, a najviša dnevna temperatura zraka do 9 stupnjeva.

U petak prijepodne magla ili niska naoblaka po kotlinama u centralnim i istočnim područjima Bosne. U većem dijelu zemlje sunčano. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana naoblačenje sa sjeverozapada će zahvatiti cijelu zemlju. U Hercegovini vjetar slab sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka između -9 i -4, na jugu zemlje do 0 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka između -1 i 4°C, na jugu do 11 stupnjeva.

U subotu pretežno oblačno. Od poslijepodnevnih sati prema kraju dana slaba kiša se prognozira za Krajinu, zapad i sjever Bosne. U Krajini je izgledna i susnježica.

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između -5 i -1°C, na jugu do 3 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka između 2 i 6, na jugu do 13 stupnjeva.

U nedjelju oblačno vrijeme. U Bosni sa snijegom, u nizinama je moguća i susnježica. U Hercegovini lokalno slaba kiša. Vjetar slab sjevernog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka između -2 i 2, na jugu do 6, a najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 4, na jugu do 12 stupnjeva.