U Hercegovini kiša, u Bosni sa snijegom - 07.02.2018

kisa

U Krajini može pasti novih 10 do 20 centimetara snijega. U ostalim dijelovima zemlje kiša. Na planinama će padati snijeg. Više padalina u Hercegovini, između 20 i 50 litara po metru četvornom. Temperatura zraka između 2 i 4 stupnja, a najviša dnevna na jugu do 12 stupnjeva Celzija.

Sutra u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme. Slab snijeg se očekuje ujutro u Krajini. U ostalim dijelovima zemlje povremeno slaba kiša. Vjetar u Bosni slab, sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

U Hercegovini slab jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka između nula i četiri stupnja, na jugu do šest stupnjeva Celzija. Najviša dnevna temperatura zraka između tri i osam stupnjeva, na jugu zemlje do 11 stupnjeva Celzija.

U petak u Bosni oblačno, a u Hercegovini djelimično vedro. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između minus jedan i dva, na jugu do pet, a najviša dnevna temperatura zraka između dva i šest, na jugu do 11 stupnjeva Celzija. 

Prvog dana vikenda, također, oblačno vrijeme. U Bosni slab snijeg ili susnježica. Vjetar u Bosni slab sjevernog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Temperatura zraka u Bosni između minus dva i tri, a u Hercegovini između šest i 10 stupnjeva Celzija.