U BiH u narednom periodu sunčano uz visoke temperature

vrućina, tropske noći, BIH, vrijeme u BIH, vrućina, vrijeme u BIH, vrućina, Elementarna nepogoda, vremenska prognoza, sindikati, Elementarna nepogoda, Split, vrućina, toplinski udar, sunce, BIH, promjena vremena, vremenska prognoza, ljeto, paklene vrućine, toplotni udar, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vrućine, paklene vrućine, ljeto, meteoalarm, vrućina, ljetna vrućina, vrućine, Mostar, vremenska prognoza, ljeto, ljetna vrućina, vrućine, vrućina, BIH, ljetne temperature, temperatura, visoke temperature, zoran vakula, vremenska prognoza, upozorenje, paklene vrućine, Mostar, vrućina, ljetna vrućina, toplinski val, toplinski udar, vremenska prognoza, zoran vakula
- U drugoj polovini dana u Bosni će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a u Hercegovini će biti sunčano. Vjetar u većem dijelu Bosne slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, na jugu i zapadu Hercegovine od 15 do 19 stupnjeva - navodi se iz FHMZ-a.

Kako su najavila najviša dnevna temperatura zraka u Bosni kretat će se između 19 i 24, u Hercegovini od 24 do 28 stupnjeva.

- U subotu će u Hercegovini biti sunčano, dok u Bosni umjereno, sredinom dana u sjevernim područjima prolazno i pretežno oblačno vrijeme. Vjetar u većem dijelu Bosne slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjereno jaka bura koja će poslije podne oslabiti - priopćeno je.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 12, na jugu i zapadu Hercegovine od 15 do 19 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka u Bosni između 20 i 25 stupnjeva, u Hercegovini od 26 do 30 stupnjeva.

- Drugog dana vikenda u Bosni i Hercegovini očekuje se pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama ujutro će biti magle. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera - navodi se iz FHMZ.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 9 i 13, na jugu i zapadu Hercegovine od 16 do 20 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30, na jugu i zapadu Hercegovine do 32 stupnja.

- Slično vrijeme uz blagi porast temperatura očekuje se i početkom sljedećeg tjedna. U Bosni i Hercegovini preovladavati će sunčano vrijeme. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera priopćeno je iz FHMZ.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 14, na jugu i zapadu Hercegovine od 17 do 21 stupanj. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 27 i 33 stupnja.