U BiH danas oblačno vrijeme i kiša

vrijeme, vremenska prognoza, Katarina Zovko Ištuk, Mostar, kiše, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, vremenska prognoza, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMSBIH, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, kiša, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, vremenska prognoza, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, vremenska prognoza, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama

... moguća slaba kiša. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 16, na jugu od 17 do 22 stupnja Celzijusa. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 29, na jugu zemlje do 32 stupnja.