U Banjoj Luci otuđeni audi A8 pronađen u Tomislavgradu

obitelj, nasilje, policija, smrt starice, Ljubuški, auto otpad, uhićenja, Posušje, krađe, policija, Ljubuški, promet, policija, Ljubuški, policija, marihuana, Livno, prometna nesreća, pogibija, Mostar, prometnica, blokada, policija, vatrogasci, Grabovica, provala, krađa, Mostar, pljačka, kladionica, dobrinja, eksplozija, Sarajevo, Ljubuški, napad, sjekira, prnjavor, samoubojstvo, Ljubuški, pljačka, crkva, Tomislavgrad, krađa, policija, Ljubuški, tučnjava, policija, HBŽ, mrtvac, požar, Tomislavgrad, smrt, Kupres, smrt, meso, studentski centar, stakla, razbijanje, prometna nesreća, Mostar, pogibija, policija, seksualni manijak, Rodoč, Posušje, krađa, Gabela, prometna nesreća, Ljubuški, pljačka, teška prometna nesreća, Metković, policajac, Brčko, samoubojstvo, eksplozija bombe, Grude, pucnjava, bingo, pljačka, banovići, prometna nesreća, nova bila, Hanka Paldum, prometna nesreća, ivan pinjušić, Rodoč, seksualni manijak, samoubojstvo, ranato mustedan, policajac, udes, Mostar, Mo
...Aleksandra Kostića, koji je policija pronašla u Tomislavgradu. Zajedno s njim privedeni su njegov otac Miodrag Mijo Brnić, Ognjen Branković zvani Žorž i Željko Lekić iz Banje Luke.

- U pretresu je pronađen pištolj i više komada streljiva. Automobil audi A8, čija se vrijednost procjenjuje na oko 35.000 maraka, ukraden je 9. siječnja ove godine iz dvorišta kuće u Ulici braće Kukrika u banjolučkom naselju Ada. Vlasnik ga je oko dva sata iza ponoći parkirao u dvorištu i vozilo je preko noći nestalo. Kada je uočio krađu, Kostić je cijeli slučaj prijavio policiji. Budući da je vozilo prepoznatljivo po niklovanim felgama vlasnik je preko medija obećao nagradu pronalazaču.

Deset dana vozilu nije bilo traga i 20. siječnja ophodnja PU Tomislavgrad pronašla ga je napuštenog pored puta u selu Sređani. Na vozilu nije bilo oštećenja i poslije očevida je vraćen vlasniku. Za krađu će se teretiti samo Đorđe Brnić koji je priznao krivicu- navode iz CJS-a. Istražitelji kažu da su za istrage otkriveni tragovi koji su upućivali na privedenu četvorku, ali su poslije kriminalističke obrade svi pušteni na slobodu. Ističu da su svi privedeni od ranije poznati policiji. Protiv Đorđa Brnića 2011. godine podnesena je kaznena prijava zbog sumnje da je u naselju Borik zapalio opel astru Gorana M., dok se njegov otac dovodio u vezu s pucnjavom u kafiću "Old" u Sokolskom domu kada je od rikošeta ranjen Vladan Pejanović. Ognjen Branković Žorž 2005. godine uhićen je u okviru akcije "Excalibur" usmjerene na razbijanje banjolučke auto-mafije, a Lekić je svojedobno privođen u Šipovu.

Večernji list