Tužna priča iz Brčkog: Muž i žena umrli u razmaku od nekoliko minuta

pomoć, humanitarne akcije i apeli, humanitarne akcije i apeli, marin turudić, humanitarne akcije i apeli, transplatacija bubrega, Tomislavgrad, kap ljubavi, slavonske lole, danijela škegro, smrt, supružnici, Brčko, mostarske mame, akcija, pomoć, humanitarne akcije i apeli, Posušje, pomoć, Amel Kmetaš, Kupres, humanitarne akcije i apeli, prezime, obitelj, korijeni, Bratovština sv. Stipana Prvomučenika Gorica-Sovići., korizma, Humanitarna akcija
Sulejman je bio dugogodišnji bolesnik na postelji, a Zekija je imala srčanih problema. Bez obzira na sve, cijelo vrijeme je bila uz svog supruga. Sve do sinoć!

Naime, kada je Sulejmanu sinoć pozlilo, supruga mu je pokušavala pomoći. No, zdravstveno stanje joj se naglo pogoršalo, te je prešla u susjednu sobu kako bi legla i odmorila se. Nažalost, odmor nije dočekala. Umrla je!

Sin je pokušavao pomoći svojoj majci, ali bezuspješno. Kada se vratio do oca, i on je već zauvijek sklopio oči.

Sugovornik Otiska koji je dobro poznavao ovaj bračni par je kazao da se mlađi stanovnici u Maoči ne sjećaju ovakvog događaja.

"Mislim da je djed ili pradjed, e sad ne mogu da se sjetim, da l' Sulejmanov ili Zekijin, su umrli isti dan sa svojim suprugama", objašnjava jedan od poznanika obitelji.

Dženaza Sulejmanu i Zekiji obavljena je danas na mjesnom groblju u Maoči.