Tisuće ljudi oprostilo se od ubijenog poslodavca iz Banje Luke

sahrana
Na tisuće građana Banje Luke i ostalih gradova Bosne i Hercegovine danas se oprostio od omiljenog poslodavca Slaviše Krunića, koji je ubijen u ponedjeljak navečer u Trnu. Nepregledna tužna kolona, u kojoj su bili i Slavišina majka Koviljka, otac Drago, kćerke te ostala rodbina i brojni prijatelji, okupili su se prvo ispred obiteljske kuće odakle su krenuli do crkve u Jablanu, te kasnije na groblje u Glamočanima, piše Radiosarajevo.ba.

Na samom groblju tišina. Riječima se ne može opisati atmosfera koja je vladala za vrijeme ukopa. Čuli su se samo svećenici koji su obavljali svoj posao.

"Poslovni smo partneri pet godina i naša suradnja je rasla svaki put kada bismo obnavljali ugovor. Slaviša je iz Banje Luke, ali je volio BiH. Ostao sam bez velikog prijatelja", samo je jedan od komentara prisutnih uplakanih poslovnih partnera.

U nekoliko navrata su i pripadnici Hitne pomoći morali intervenirati, ali srećom, tek da bi se ukazala pomoć osobama koje su na pokopu lakše kolabirali zbog velike vrućine i iz preventivnih razloga.

U isto vrijeme je u Palama je pokopan i Žarko Pavlović, ubijeni pratitelj Krunića, na groblju Bare, od kojeg se također oprostila supruga Tatjana, te veliki broj rodbine i prijatelja.

Podsjetimo, Krunić i Pavlović su ubijeni nešto prije ponoći u ponedjeljak u sačekuši u Trnu kod Banja Luke.

Tom prilikom teško je ozlijeđen i drugi Krunićev pratitelj Goran Ilić, koji je, srećom, uspio preživjeti i smješten je u UKC RS-a u Banjoj Luci.