Sutra temperature i do 36 stupnjeva Celzijevih!

vrijeme, ljetna vrućina, vrućine, vrijeme, vremenska prognoza, listopad, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza

Narančasti meteoalarm upozorava da su prognozirane opasne vremenske pojave, takvog intenziteta da mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje.

Prema izvještaju Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u Bosni i Hercegovini sutra će najviša dnevna temperature zraka kretati se i do 36 stupnjeva.

Ipak, izrazito toplo vrijeme neće se zadržati, jer meteorolozi već za četvrtak najavljuju pljuskove i grmljavinu.

U četvrtak, 14.08.2014., prije podne u sjeverozapadnim područjima umjereno do pretežno oblačno s pljuskovima i grmljavinom, a u ostatku zemlje sunčano. Poslije podne i u večernjim satima pljuskovi i grmljavina se očekuju i u ostatku Bosne, u njenom većem dijelu. U Hercegovini sunčano. Jutarnje temperature od 15 do 22, a dnevne od 25 do 32, na jugu do 34 °C.

U petak, 15.08.2014., u Bosni umjereno, ponegdje pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana kiša ili lokalni pljuskovi se očekuju u dijelovima centralne, istočne i sjeveroistočne Bosne. U Hercegovini sunčano. Jutarnje temperature od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevne od 24 do 32 °C.