Sutra nas očekuje oblačno i suho vrijeme

zima, hladna stopala, aluminijska folija, vremenska prognoza
... dva stupnja Celzijusa.

Ujutro i prijepodne bit će oblačno, a tijekom dana doći će do oblačnosti, ali uz sunčane intervale i hladno vrijeme. Uvečer se očekuje pad temperature i jačanje mraza.

Jutarnja temperatura zraka bit će od minus šest do jedan, na jugu oko dva, u planinama minus deset stupnjeva Celzijusa.

Najviša dnevna temperatura zraka bit će od minus tri u planinama, u većini predjela od nula do šest, na jugu do devet stupnjeva Celzijusa.

U utorak, 5. prosinca, ujutro će biti hladno sa umjerenim, a u planinama i jakim mrazem. Tijekom dana u Hercegovini i na jugozapadu sa malo oblaka, a u ostalim krajevima oblačnije uz mogućnost slabog snijega ponegdje u centralnim i istočnim krajevima.

Najviša dnevna temperatura zraka bit će od minus jedan u planinama, u većini predjela od tri do osam, na jugu i sjeveru ponegdje do 10 stupnjeva Celzijusa.

U srijedu, 6. prosinca, bit će pretežno vedro i hladno sa mrazem, nešto oblačnije u centralnim i istočnim krajevima. Tijekom dana bit će pretežno sunčano ili sa sunčanim intervalima i malo toplije.

Najviša dnevna temperatura zraka bit će od dva do deset, na jugu do 11 stupnjeva Celzijusa.

U četvrtak 7. prosinca, jutro će biti pretežno vedro i hladno uz mraz. Tijekom dana bit će pretežno sunčano i još malo toplije. Popodne i uvečer na zapadu i jugu postepeno naoblačenje. Najviša dnevna temperatura zraka od pet do 11, u višim predjelima od dva stupnja Celzijusa.

Vjetar će biti sjevernih i sjevorozapadnih smjerova, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

SRNA