Studenti HNŽ-a pokrenuli online peticiju kojom od Vlade traže isplatu stipendija

studenti, stipendije, diplome, studenti, studenti, sveučilište, sveučilište, Posušje, fakultet, studiranje, zdravlje, diploma, škola, razred, stipendije, Čapljina, studenti, vlada sbž, studenti, studentski dom, esad dželilović, studenti, studentski zbor, peticija, studenti, isplata, stipendije, studenti, ispiti, greške, HNŽ, stipendija, studenti, Posušje, studenti, stipendije, studenti, stipendije, Hrvatska zemlja, Natječaj, stipendije, Hrvatska zemlja, stipendije, BIH, Hrvatska zemlja, stipendije, Hrvatska zemlja, studenti, smještaj, Zagreb, stanovi, Čitluk, studenti, pomoć, stipendije, student, javni natječaj
... pod nazivom ''Podržimo Vladu HNŽ-a da uplati stipendije studentima koji je čekaju''.

Kako je navedeno na web stranici onlinepeticija.com, izvršna vlast ove županije već dulje vrijeme ne izmiruje svoje obveze prema studentima koji ovim putem traže podršku svojih sugrađana i kolega kako bi se izborili za ono što im pripada.

''Nama ne treba empatija od strane ministra, već samo izmirenje duga'', poručili su pokretači peticije. U tekstu se spominje stipendija od 150 maraka mjesečno koja nekim studentima mnogo znači.

''Neki studenti bi čitav mjesec živjeli od toga. A što je s onima koji studiraju u drugom gradu, pa moraju plaćati i stanarine ili studentske domove, a da ne pričamo o troškovima školovanja, o školarini, o troškovima prijevoza i tome slićno. Zato vas molimo za podršku, osvijestite se, to je samo jedan potpis koji će nama ozbi tbalutui'', poručuju inicijatori peticije koju je dosad potpisalo oko 150 ljudi.

Peticiju možete potpisati na stranici: onlinepeticija.com