Stiže obilan snijeg koji će padati posvuda, a onda - dvoznamenkasti minusi

sigurna vožnja, snijeg, led, savjeti, snijeg, zima, hladnoća, zima, najava, vremenska prognoza, zima, snijeg, prognoza, vremenska prognoza, stanje na cestama, snijeg, vremenska prognoza, zima, zahlađenje, Blidinje, snijeg, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, prometnica, prostituka, prometnice, Šuica, Livno, snijeg, snijeg, promet, snijeg, promet, dionice, snijeg, zimski uvjeti, rekord, zima, minusi, zoran vakula, prognoza vremena, hladnoća, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, automobili, mačka, zima
Iako će sporadično padati i tijekom srijede, najveći intenzitet snijega očekuje se na području središnje Bosne u četvrtak poslijepodne i u noći na petak, kada će ga pasti oko 20 centimetara tijekom nekoliko sati, piše N1.

U ovom tjednu bit će svega, a snijega bi ponegdje moglo pasti i preko pola metra
Za vikend će snijeg oslabjeti i prestati, a do tad će se stvoriti snježni pokrivač od oko 5 centimetara u istočnoj Bosni, 5 do 40 u zapadnoj Bosni,  30 do 70 u središnjoj Bosni.

Snijeg će padati i na obali.

U Hercegovini jako jugo i olujna bura

Osim snijega, probleme će na moru stvarati i vjetar. No, nepogode koje je izazvalo more prošloga petka neće se ponoviti. Već u četvrtak ojačat će u Hercegovini jugo.

U Hercegovini  u petak ujutro olujna bura. Vrhunac će bura imati u noći s četvrtka na petak.

Nakon razvedravanja, vrlo hladno

Vrijeme će se za vikend smiriti, a nakon razvedravanja očekuju se vrlo niske temperature zraka, vjerojatno oko ili malo ispod nule na moru, oko -10 stupnjeva u nizinama, a oko -15 u gorju.