Stiže nam period kiše i zahlađenje

poplave, nevrijeme u Mostaru, komunalije, vremenska prognoza, vremenske neprilike, vremenska prognoza, vremenska, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, nevrijeme, vremenska prognoza, kiša, BIH, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, kiša, Mostar, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima
U drugom dijelu dana, postupno naoblačenje sa sjeverozapada, koje će krajem dana i tijekom noći, sa srijede na četvrtak, uvjetovat kišu.

Padaline se najprije očekuju u zapadnim i sjeverozapadnim područjima, a zatim će se proširiti i na ostale djelove. Vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera.

Krajem dana, na sjeveru zemlje, u skretanju na sjever. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 1 i 6, na jugu zemlje od 6 do 10, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu do 19 stupnjeva.

Postepeno pogoršanje vremenskih prilika kod osjetljivih će osoba uzrokovati jačanje tegoba vezanih uz njihove bolesti.

Negativni efekti promjene vremena će kulminirati u noći. Moguće su meteoropatske reakcije poput reumatskih bolova, glavobolje, nervoze i nesanice.