Stiže hladni val: Najprije će se naoblačiti, a onda slijede kiša i snijeg

Kupres, snijeg, vremenska prognoza, zima, prognoza, znanstvenici, zima, zima, najhladnija zima, meteorolška prognoza, prognoza vremena, vremenska prognoza, zima, prognoza vremena, zima, zahlađenje, vrijeme, zimsko vrijeme, snijeg, vremenska prognoza, snijeg, vremenska prognoza, zimsko vrijeme, vrijeme, najava
U većem dijelu unutrašnjosti bit će oblačno i maglovito, ali se očekuju i sunčana razdoblja, osobito u gorju.

Vjetar slab, u Hercegovini ujutro slaba bura, a tijekom dana mjestimice umjeren sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura zraka od -3 do 2, u Hercegovini između 5 i 10, a najviša dnevna od 4 do 9, u Hercegovini između 14 i 18 stupnjeva.

U nastavku tjedna zadržat će se stabilno vrijeme. U kopnenom području većinom magla ili niski oblaci, a sredinom dana i poslijepodne samo mjestimice sunčana razdoblja. U Hercegovini  i u višem gorju pretežno sunčano. Vjetar slab, na otvorenom moru do umjeren sjeverozapadnjak. Temperatura bez znatnije promjene, piše Meteo.hr.

Ponegdje bi moglo biti i snijega

No, prema sedmodnevnoj prognozi DHMZ-a, krajem tjedna bi trebalo doći do naoblačenja i kiše, koje će biti u gotovo cijeloj zemlji.

S obzirom da će temperature zraka biti u padu, ponegdje bi moglo biti i snijega. Bijele su pahulje najizglednije u četvrtak, a zasad su najavljene u Bosni ,teu gorju.

Danas.hr|Meteo.hr