Stanje na cestama i prohodnost cesta 25.4.2011

auto cesta, Posavina, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, auto cesta, veresija, stanje na cestama, autocesta, konzorcij, autocesta, izgradnja, Bosna, autocesta, Hercegovina, autocesta, petlja, Mostar, autocesta, Ljubuški, autocesta, Koridor Vc, putovanje, Slavonija, BIH, more, koridor 5c, autocesta, zvirići, Bijača, vozačke dozvole, BIH, Njemačka, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, autocesta, autocesta A1, autocesta 5c, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama,

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa vozače molimo za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

_________________________________________

Na dionici M-18 Brod na Drini - Šćepan Polje zbog izvođenja radova prometuje se usporeno, jednim prometnim trakom. Na istoj je dionici zabrana prometovanja za teretna vozila iznad 12 tona.

Na M-4.2 Cazin - Velika Kladuša na dionici ceste Skokovi - Grahovo zbog radova promet se odvija jednim prometnim trakom naizmjenično.

Na dionici M-20 Foča - Gacko u vremenu od 07:00 do 17:00 sati zbog sanacije klizišta moguće su povremene kraće obustave prometa.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je:

- M-1.8 Tuzla - Srebrenik (u mjestu Previle),

- M-5 Ustiprača - Višegrad (u naselju Nezuci),

- M-6.1 Široki Brijeg - Posušje (u naselju Trn),

- M-15 Dubica - Prijedor - Koprivna,

- M-16 Banja Luka - Gradiška (u Klašnicama),

- M-17 Konjic - Bradina, Bilješevo - Kakanj,

- M-18 Bijeljina - Ugljevik - Banj Brdo, Stupari - Kladanj (na lokaciji Brloški potok), Šički Brod -

  Živinice (u mjestu Husino).

U Karanovcu na R-414 Karanovac - Kneževo, zabrana je prometa preko mosta na rijeci Vrbas za vozila čija ukupna masa prelazi 20 tona. Koristi se alternativni pravc: Banja Luka - Crna Rijeka - Ugar - Jajce - Donji Vakuf - Turbe. Zabrana će trajati do stvaranja uvijeta za nesmetano i sigurno odvijanje prometa.

Zbog radova na razminiranju terena u blizini prometnice mogući su povremeni zastoji tijekom dana:  

- na M-1.8 Orašje - Tuzla (na lokacijama Porebrice i Blaževac),

- na M-20 Trebinje - GP Ivanjica (na lokaciji Gluva Smokva).

Za teretna vozila sa prikolicom ili poluprikolicom zabrana je prometovanja na M-16.4 Novi Travnik - Bugojno (preko Rostova).

__________________________________________

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema dužih zadržavanja.

Na graničnom prijelazu Brčko - Gunja, mostom preko rijeke Save, promet teče usporeno za teretna vozila teža od 9 tona, zbog izmjeničnog propuštanja vozila i ograničenja brzine.

Za sve usluge pomoći na cesti obratite se našoj Asocijaciji na telefon 1288